Toggle Board Vedhæng

130,00 kr. Inkl. moms

Toggle Board Vedhænget er til dig der bruger dine fingre til at tygge på i hverdagen – men gerne vil undgå de følgevirkninger det kan have for huden.

Kategori:

Beskrivelse

Toggle Board er designet til folk, der ikke kan lide at gå med halskæder, men er finger- eller negletyggere.

En almindelig stimulans og vane, folk ønsker at ændre, er at sutte og tygge på deres fingre. Og det er på bagrund af dette at produktet er blevet til. Vores engelske samarbejdspartner Chewigem ønskede at kopiere længden og fornemmelsen af ​​en finger, men uden at den lignede en finger. Inspiration er taget fra en blanding af surf og skateboards.

Et andet behov, der bliver dækket med Toggle Boardet er for folk, der godt kan lide at tygge med deres kindtænder. Nogle produktformer gør det til en udfordring at nå kindtænderne, men Toggle Boardet fungerer også til denne tyggestil.
Toggle vedhænget er kombineret med en simpel multifunktionel rem, der kan fungere på lynlåse, skoletasker, nøgler, nogle mobiler og knaphuller.

  • Multifunktionel alsidig rem fastgørelse
  • Blank og skinnende finish gør det behageligt at gnide, slikke og stryge
  • Dens længde understøtter molær tygning
  • Form og fornemmelse designet til at kopiere en finger
  • Diskret og trendy stil 

Uanset hvor du er henne i byen eller på arbejde, kan du justere denne snor til en kortere længde, og når trangen kommer til at sutte, tygge eller nappe en finger, så kan Toggle Boardet bruges i stedet. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toggle Board Vedhæng”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *